Meniu
• Tortas „Elizabeth“



Maskarponės sūrio musai su pistacijų pasta ir trintomis braškėmis, braškių kurdo sluoksnis, pistacijų traškutis ir vaniliniai biskvitai.

Kaina: 15.40 €/kg
• Tortas „Geisha“



Balto šokolado musas, aviečių confit sluoksniukas, zefyras su lazdyno riešutais, avietinės grietinėlės žele, vanilinis biskitas.
PASTABA: Šis tortas yra užsakomas tik tokios formos, dydžio ir papuošimo, koks yra matomas nuotraukoje. Gali kisti tik stiklinės glazūros spalva pagal poreikį.

Kaina: 18.60 €/kg
• Tortas „Viena“



Karčiojo belgiško šokolado ganašas, prancūziška šokolado tarta, marcipano sluoksnis ir alkoholyje apvirtos vyšnios.

Kaina: 15.40 €/kg
• Jogurtinis tortas



Itin gaivus tortas su jaučiama švelnia rūgštele gaivių tortų mėgėjams. Torto sudėtyje yra purūs balti biskvitai, pamirkyti sirupe, pertepti tikros grietinėlės  kremu  su  natūraliu  jogurtu,  trintomis braškėmis ir miško uogomis. Pagardintas įvairių uogų džemu.

Kaina: 11.90 €/kg

• Tortas „Vyšnaitė“



Kakaviniai biskvitai mirkyti sirupe, pertepti gaiviu vanilinės grietinėlės kremu, pagardintu vyšniomis su šlakeliu likerio bei šokoladiniu padažu. Torto ryškus skoninis akcentas yra gaivus vyšnių su kardamonu sluoksniukas.

Kaina: 13.20 €/kg

• Tortas „Rafaello“



Dar vienas mūsų konditerių patobulintas tortukas, kurio sudėtyje atsirado traškus kokosinis sluoksnis. Purūs balti biskvitai, sudrėkinti sirupu, pertepami belgiško baltojo šokolado kremu su tikra grietinėle, kokosų pienu bei kokosų drožlėmis. Torto akcentu tampa, visų mėgstamas, traškus sluoksnis iš pieniško šokolado praline kremo su kokoso traškučiais.

Kaina: 13.20 €/kg

• Tortas „Mocartas“



Prabangus, išraiškingo skonio morenginis tortas, perteptas kokybiškais belgiško šokolado kremais ir neskaldytais lazdyno riešutais. Morenginiai lakštai džiovinami su nekapotais lazdyno riešutais ir migdolo drožlėms, pertepami baltojo ir pieniško belgiško šokolado ganašais (šokolado – grietinėlės kremais), torto pagrindui naudojamas baltas sirupuotas biskvitas. Dėl morengų tortas yra itin tvirtas, tad mūsų rekomenduojamas keliaaukščių tortų apatiniams aukštams gaminti.

Kaina: 14.50 €/kg

• „Karališkas“ šokoladinis tortas



Tikro ir kokybiško šokolado megėjams siūlome puikiai subalansuotą, sodraus skonio, prabangų, šokolado meistrų sukurtą tortą. Jo sudėtyje yra aukštos kokybės kakaviniai biskvitai, sirupuojami kavos sirupu su espresso šlakeliu, pertepti tikrojo belgiško pieniško šokolado – grietinėlės kremu. Tortas pagardintas traškiu, migdolų pastos su kvietiniais traškučiais, sluoksniu.

Kaina: 13.20 €/kg

• Karamelinis tortas



„Iš naujo gimęs“, daug skanesnis ir įvairesnio skonio įgavęs, mūsų pirmojo karamelinio torto broliukas. Netradiciniai torto biskvitai kepami iš džiūvėsėlių su skrudintais žemės riešutų trupiniais,natūralaus balto sirupuoto biskvito sluoksnis, karamelinis grietinėlės kremas su RUDUDU karamele, konservuotos kriaušės, suteikiančios tortui gaivos, bei griliažiniai romo skonio traškūs riešutai, suteikiantys tortui subtilumo.

Kaina: 13.20 €/kg

• Tortas „Traškius“



Gimęs pagal visų Jūsų itin pamėgto, mūsų sukurto, pyragėlio „Traškius“ receptą. Švelnaus mascarponės sūrio kreminis tortas, gardintas riešutiniais ir šokoladiniais kremais, nuga bei kakavos vaisių traškučiais, šlapi sirupuoti kakaviniai biskvitai.

Kaina: 13.20 €/kg

• Tortas „Madonna“



Tai nebiskvitinis skanėstas, riebesnių tortų mėgėjams, su stipriai išreikštu karamelės skoniu. Gaminamas iš plonyčių, plikytų,  trapių  medaus  lakštukų, kurie pertepami  karameliniu kremu su RUDUDU karamele ir tikru sviestu. Dekoruojamas florentinų plokštelėmis. Lakštukai nesirupuojami ir tortas yra itin tvirtas, tad labai tinkamas keliaaukščių tortų apatiniams aukštams, kad išlaikyti torto tvirtumą.

Kaina: 11.90 €/kg

• Tortas „Simfonija“



Kakaviniai ir morenginiai lazdyno riešutų lakštukai pertepti karameliniu tikro sviesto kemu su šlakeliu espresso kavos, sirupuotas kavos likerio sirupu.

Kaina: 15.40 €/kg

• Tortas „Napoleonas“



Tai mūsų ir Jūsų favoritas. Pats populiariausias ir visų mėgstamas, mūsų tortų meniu karalius! Tai tortas iš konditerijos klasikos knygų. Kiekvienas jį gamina skirtingai, turi mėgstamą receptą, o pas mus jis gaminamas toks jau daugelį metų, receptas autentiškas ir labai saugomas. Tortą sudaro daug kapotos  tešlos lakštukų, kurie pertepami neriebiu, pieno pagrindu virtu - plikytu kremu bei trintų spanguolių tyre be jokių saldiklių.

Kaina: 13.20 €/kg
• Varškės pyragas „Cheesecake“ su karamele



Švelnus „Philadelphia“ sūrio pyragas su trapiu medaus paduku ir naminės karamelės užpilu.

Kaina: 2.20 €/vnt.
• Pyragėlis „Elizabeth“



Puraus maskarponės muso pyragaitis su pistacijų pasta ir braškių kurdu, trapus sviestinis padukas.

Kaina: 3.10 €/vnt
• Pyragėlis „Marsas“



Karamelinio šokolado kremas, pagardintas alkoholyje konservuotais juodaisiais serbentais, trapus sviestinis padukas.

Kaina: 2.20 €/vnt
• Pyragėlis „Kuba“



Lengvas ir gaivus plikytas kremas su natūralia šaldyta kokosų tyre, šviežių mangų įdaras ir trapus sviestinis padukas.

Kaina: 2.50 €/vnt
• Pyragėlis „Geisha“



Puraus balto šokolado muso pyragaitis su gaiviu aviečių confit sluoksniu bei zefyriniu lazdyno riešutų paduku.

Kaina: 2.90 €/vnt
• Pyragėlis „Brownie“ su riešutų sviesto užtepu



Ypatingai drėgnos tekstūros šokoladainis su riešutų sviesto ir „philadelphia“ surelio užtepu ir šokoladinio glaisto plokštele.

Kaina: 1.60 €/vnt
• Cannelles



Prancūziški pyragėliai “Cannelles de bodeaux”

Kaina: 0.50 €/vnt


• Eklerų piramidė “Croquembouche”



Eklerų piramidė “Croquembouche”
(plikytų pyragėlių kalnelis su kelių skirting skonių įdarais, sulipdyta šokoladu)

Kaina: 11.90 €/kg

• Prancūziški pyragėliai „Eklerai“



Su plikytu kremu ir cukraus plutele. Gaminami pagal autentišką prancuzišką receptą.

Kaina: 1.20 €/vnt. (100 gr.)

• Pyragėliai „Macarons“



4 rušių: raudoni-braškiniai, balti-bananiniai, rudi-šokoladiniai, žali-su pistacijomis.

Kaina: 22 €/kg

• Pyragėliai „CakePop



(dviejų skonių: vaniliniai su mascarponė’s sūreliu ir riešutiniai su riešutų sviestu)

Kaina: 1.10 €/vnt. (su nesudėtingu papuošimu);
1.60
€/vnt (nesudėtingas papuošimas, supakuoti, su kaspinėliais);
2.50 €/vnt (sudėtingas papuošimas, forminiai).

• Keksiukai „CupCake



(šokoladiniai su vyšnių uogiene ir rudojo šokolado kremu, vaniliniai su persikų džemu ir baltojo šokolado kepurėle)

Kaina: 1.40 - 1.60 €/vnt. (standartinio puošimo, kaip nuotraukoje kairėje); Sudėtingesnio puošimo kainos galerijoje.

• Maži morengiukai



Kaina: 18 €/kg

Magiškasis batonėlis




(tąsi karamelė, lazdyno riešutų nuga, šokolado gabaliukai, smulkinti lazdyno riešutai aplieti kondensuotu pienu)

Kaina: 1.80 €/vnt.

• Pyragėlis „Traškius



(minkštas ir purus mascarponės sūrio kalnelis su lazdyno riešutų kremu ir natūraliais kakavos vaisių traškučiais)

Kaina: 1.90 €/vnt.

• Sausainiai



Keturios rūšys: Kokosiniai 11.00 €/kg; Avižiniai 9.00 €/kg, su šokoladu 7.90 €/kg, su cukriuku 7.90 €/kg

• Keksiukai „Muffin



Penkios rūšys (su mėlynėm, su spanguolėm, su avietėm, šokoladiniai su vyšniom, šokoladiniai su šokolado gabaliukais)

Kaina: 1.30 €/vnt (130 gr.)